• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Riool verstopt Utrecht

Riool verstopt in Utrecht?

Riool Reinigingsdienst is u graag van dienst bij het verhelpen van de rioolverstopping in Utrecht. Wij adviseren om het het gebruik van schadelijke ontstoppingsmiddelen te vermijden aangezien dit de problemen alleen maar erger maakt. Laat uw riool ontstoppen door een professioneel bedrijf.
riool verstopt utrecht

Riool ontstoppen vanaf €72,50

Een rioolverstopping is erg vervelend en komt nooit goed uit. Wij kunnen het riool voor u ontstoppen in Utrecht vanaf €72,50.

Binnen één uur plaatse

De agenda wordt zo efficiënt mogelijk ingepland zodat wij binnnen één uur bij iedere verstopping aanwezig kunnen zijn. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat we hierbij afhankelijk zijn van verkeersdrukte.

De voordelen als u kiest voor RRD

Voordelige tarieven
Deskundig personeel
Milieuvriendelijk
Snel ter plaatse
24 uur per dag service (365 dagen per jaar)

Jarenlange expertise

Onze personeelsleden beschikken over minimaal 8 jaar werkervaring in de ontstoppingsbranche en zijn gecertificeerd om dit werk te doen. Zij hebben in de afgelopen jaren duizenden verstoppingen verholpen. Wij staan voor een kwalitatieve ontstoppingsservice.

Efficiënte ontstoppingsmethode

Riool Reinigingsdienst werkt met het modernste gereedschap en de snelste ontstoppingsmachines die er te krijgen zijn. Wij streven er naar om binnen een uur de verstopping te verhelpen en in de meeste gevallen lukt dat ook.
riool verstopt utrecht

Milieuverantwoord

Wij maken gebruik van ontstoppingsmachines die gebruik maken van uitsluitend water zonder schadelijke toevoegingen! Dit is de veiligste manier om te ontstoppen voor uw leidingen en voor het milieu.

Klantrecensies

Kwaliteit
Service
Snelheid
Tarieven

Betalen met pinpas is mogelijk

Indien u geen contant geld in huis heeft is dat geen probleem, want het is mogelijk om per pin te betalen. Als u van tevoren aangeeft dat u per pin wilt betalen zal onze medewerker het mobiele pinapparaat meenemen.
mobiele-pinapparaat

Werkgebied

Onze ontstoppingsspecialisten rijden onder andere in de volgende plaatsen:

Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Uithoorn, Mijdrecht, Hoofddorp, Abcoude, Purmerend, Vinkeveen, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden, Den-Haag, in en rond het gooi en nog diverse plaatsen om deze steden heen.
Bel: 06-24356980


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de rioolverstopping. Wij ontstoppen uw riool vanaf €72,50 (ex.btw).