• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Riool verstopt Den Haag

Riool verstopt in Den Haag?

Riool Reinigingsdienst is u graag van dienst bij het verhelpen van de verstopping in uw riool in Den Haag. Bespaar u zelf de moeite om zelf de leiding te ontstoppen, maar kies voor een professionele aanpak van het probleem. Vermijdt het gebruik van ontstoppingsmiddelen! Dit richt schade aan uw leiding(en) aan en leidt er toe dat u veel geld kunt betalen voor een reparatie.

riool verstopt den haag

Riool ontstoppen vanaf €72,50

Een verstopt riool kan diverse oorzaken hebben. Onze experts zijn in staat om snel de oorzaak van de verstopping vast te stellen en de rioolverstopping op te lossen. Riool Reinigingsdienst kan het riool voor u ontstoppen in Den Haag vanaf €72,50.

U wilt snel geholpen worden?

Dat is geen probleem bij RRD! Wij plannen de opdrachten op efficiënte wijze in en streven er naar om binnen één uur bij u ter plaatse te zijn om de verstopping te verhelpen. Uiteraard zijn ook wij afhankelijk van de drukte op de weg. Houdt hier a.u.b. rekening mee.

De voordelen als u kiest voor RRD

Voordelige tarieven
Deskundig personeel
Milieuvriendelijk
Snel ter plaatse
No cure, no pay!
24 uur per dag service (365 dagen per jaar)

Dè ontstoppingsspecialist sinds 1989

Al enkele decennia zijn wij mensen van diensten om riool & afvoerverstoppingen te verhelpen.
Onze personeelsleden beschikken over ten minste 8 jaar werkervaring in de ontstoppingsbranche en zijn gediplomeerd om dit werk te doen. Zij hebben in de afgelopen jaren duizenden verstoppingen verholpen. Wij staan voor een kwalitatieve ontstoppingsservice die jaar in jaar uit tevreden klanten nastreeft.

Vernieuwde ontstoppingsmethode

Riool Reinigingsdienst werkt met het modernste gereedschap en de snelste ontstoppingsmachines die er te krijgen zijn. In de meeste gevallen zijn wij in staat om binnen één uur de verstopping te verhelpen.
riool verstopt den haag

RRD hecht waarde aan milievriendelijkheid

Wij maken gebruik van ontstoppingsmachines die gebruik maken van uitsluitend water zonder schadelijke toevoegingen! Dit is de veiligste manier om te ontstoppen voor uw leidingen en voor het milieu.

Klantrecensies

Kwaliteit
Service
Snelheid
Tarieven

Betalen is mogelijk met het mobiele pinapparaat

Beschikt u niet over contant geld? Gelukkig kunt u bij ons per pin betalen. Als u van tevoren aangeeft dat u per pin wilt betalen zal onze medewerker het mobiele pinapparaat meenemen.
mobiele-pinapparaat

Werkgebied

Onze ontstoppingsexperts rijden onder andere in de volgende plaatsen:

Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Uithoorn, Mijdrecht, Hoofddorp, Abcoude, Purmerend, Vinkeveen, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden, Den-Haag, in en rond het gooi en nog diverse plaatsen om deze steden heen.
Bel: 06-24356980


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de rioolverstopping. Wij ontstoppen uw riool vanaf €72,50 (ex.btw).