• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Riool verstopt Almere

Riool verstopt in Almere?

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het verhelpen van de vervelende rioolverstopping zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw onmisbare rioolleiding.
riool verstopt almere

Riool ontstoppen vanaf €72,50

RRD maakt gebruik van een efficiënte ontstoppingsmethode die is ontwikkeld om niet alleen snel, maar ook zo veilig mogelijk de leiding te kunnen ontstoppen.

Professioneel materieel

Alle werkbussen zijn uitgerust met de modernste ontstoppingsmachines en de nieuwste innovaties op het gebied van ontstoppingsgereedschap. Wij garanderen u de beste ontstoppingsmethode die er op dit moment beschikbaar is!

Voordelen van RRD

Snel & veilig
Vakkundig personeel
Milieuvriendelijk
365 dagen per jaar bereikbaar (24 uur per dag)

Vernieuwde, milieuvriendelijke, aanpak

Wij maken gebruik van ontstoppingsmachines die uitsluitend ontstoppen met water (zonder schadelijke toevoegingen!). Dit is het veiligste voor uw leiding(en) en voor het milieu.
riool verstopt almere

Ontstoppingsspecialisten met jarenlange ervaring

Al onze personeelsleden hebben minimaal 8 jaar werkervaring in de ontstoppingsbranche. Zij zijn in staat om het probleem van de verstopping snel voor u vast te stellen en een professionele oplossing te bieden die tot doel heeft dat de verstopping de komende jaren niet meer terugkeert.

Klantrecensies

Kwaliteit
Service
Snelheid
Tarieven

Mogen wij u van dienst zijn bij het ontstoppen van uw gootsteen?

Wij staan 365 dagen per jaar en 24 uur per dag voor u klaar om uw riool te ontstoppen. Als u nu belt kunt u direct een afspraak maken.

Werkgebied

Onze ontstoppingsspecialisten rijden onder andere in de volgende plaatsen:

Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Uithoorn, Mijdrecht, Hoofddorp, Abcoude, Purmerend, Vinkeveen, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden, Den-Haag, in en rond het gooi en nog diverse plaatsen om deze steden heen.
Bel: 06-24356980


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de rioolverstopping. Wij ontstoppen uw riool vanaf €72,50 (ex.btw).