• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Riool verstopt Alkmaar

Riool verstopt in Alkmaar?

Riool Reinigingsdienst is u graag van dienst bij het verhelpen van de rioolverstopping. Vermijdt het gebruik van schadelijke ontstoppingsmiddelen! Dit maakt de problemen alleen maar erger. Laat uw riool ontstoppen door een professioneel bedrijf.
riool verstopt alkmaar

Riool ontstoppen vanaf €72,50

Een rioolverstopping is erg vervelend en komt nooit goed uit. Wij kunnen het riool voor u ontstoppen vanaf €72,50.

Snel ter plaatse

Iedere opdracht wordt zo ingedeeld dat wij bij iedere verstopping binnen één uur aanwezig kunnen zijn. Uiteraard dient u rekening te houden met de drukte op de weg.

Ervaar de voordelen van RRD

Voordelige tarieven
Deskundig personeel
Milieuvriendelijk
Snel ter plaatse
24 uur per dag service (365 dagen per jaar)

Jarenlange expertise

Al onze medewerkers beschikken over ten minste 8 jaar werkervaring en zijn gecertificeerd. In de afgelopen jaren hebben zij duizenden verstopping verholpen. Wij garanderen u kwalitatieve service.

Efficiënte ontstoppingsmethode

Riool Reinigingsdienst werkt met het beste gereedschap en de snelste ontstoppingsmachines. Wij streven er naar om binnen een uur de verstopping te verhelpen en in de meeste gevallen lukt dat ook.
riool verstopt alkmaar

Milieuverantwoord

Wij maken gebruik van ontstoppingsmachines die gebruik maken van water zonder schadelijke toevoegingen! Dit is de veiligste manier om te ontstoppen voor uw leidingen en voor het milieu.

Klantrecensies

Kwaliteit
Service
Snelheid
Tarieven

Betalen met pinpas is mogelijk

Heeft u geen contant geld in huis? Geen probleem, want het is mogelijk om per pin te betalen. Als u van tevoren aangeeft dat u per pin wilt betalen zal onze medewerker het mobiele pinapparaat meenemen.
mobiele-pinapparaat

Werkgebied

Onze ontstoppingsspecialisten rijden onder andere in de volgende plaatsen:

Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Uithoorn, Mijdrecht, Hoofddorp, Abcoude, Purmerend, Vinkeveen, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden, Den-Haag, in en rond het gooi en nog diverse plaatsen om deze steden heen.
Bel: 06-24356980


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de rioolverstopping. Wij ontstoppen uw riool vanaf €72,50 (ex.btw).